søndag 25. april 2010

Bildet Cold Burlesque på dagens forelskelser - Epla
Gøy, har igjen fått et produkt på dagens forelskelser, nemlig metallbildet Cold Burlesque. Titt gjerne innom butikken min for å ta en nærmere titt :)

3 kommentarer:

 1. Hei og hopp
  Takk for koselig ord, det er stas:)
  Krydder-hylla kjøpte jeg på qxl. Og den var vel en av de dyrere krydder-hyllene jeg har sett.
  Men det komemr av at rød er en sjelden og veldig populær farge for disse hyllene. Den var også i ganske bra stand. Tror jeg måtte ut med 700,-
  Har solgt en krydderhylle selv i "butikken" min og den gikk for 850,- men denne var en større og ulik utgave.

  Om din gule er i bra stand og hel og pen vil du nok iallefall få 500,- for den. Er den like stor som min? Min har 6 skuffer.
  De med 4 skuffer pleier å ligge lavere i pris:)

  Håper jeg var noe til hjelp.

  Klem på deg

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hjelpen. :) Målte den nå, den er 116 cm lang og har 8 skuffer. Lys gul farge, og i god stand :) Trenger bare en liten vask... Kan jo se om jeg legger den ut på epla eller om det blir qxl.

  Blir veldig inspirert av bloggen din, liker mange av de samme tingene: litt retro, litt nostalgi, blonder, hvitt, blomster og farger :) Håper bloggen min kan bli interessant å lese etterhvert også, skal prøve å legge ut endel bilder, inpirasjon og prosjekter etterhvert.

  Har bare litt for mange jern i ilden akkurat nå, har akkurat kjøpt oss nytt hus og jobber med å få leiligheten klar for visning :)

  Har ikke sett "butikken" din... Har du link på siden? Tar gjerne en titt :)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Hei :-) tusen takk for hyggelig mail fra deg!! og hyggelig å komme innom bloggen din en tur..kjempefine bilder du lager! Jeg er litt sånn "passiv" i bloggverden for tiden..frem til nytt oppussingsprosjekt dukker opp i horisonten. Blir ikke så veldig interiørinspirert av å bo på lån hos svigermor på kjærestens sitt gammle gutterom, hehe ;-) hilsen fra meg

  SvarSlett