mandag 26. mars 2012

3 ting som gjør meg glad:

 
#1: Finne fantastiske retrostoffer i bruktbutikken til en rimelig penge!


#2: Se at våren er i anmarsj... jippi! Her er kirsebærkvistene vi fikk av våre superhyggelige naboer da vi overtok nytt hus forrige helg.

#3: Dette skjønne fjeset. Og når hun sier: Mamma, en nattakos til! Og nuss! ;)

Fin uke til dere!

5 kommentarer:

 1. ÅÅ så kooselig!Slikt gleder meg også=)
  Bloggeklem fra Elin P

  SvarSlett
 2. Hei du!
  Ballongen er nok ikke så stor som en gymball - men det går jo an å lage stort hull på toppen av lampa når den er ferdig, og dra gymballen ut der (men da må man jo stikke hull på den... Ballongen er ca dobbelt så stor som en vanlig ballong, vil jeg tro. Har som sagt kjøpt den på Festmagasinet Standard i Oslo, tror det het Store ballonger :)

  Vi er veldig fornøyd med kjøkkenet. Det er fra Ikea. Det eneste er at "håndtakene" kan være litt vanskelige å få tak i (er jo bare en "rille" øverst på hver skuff), men vet at Ikea ikke har dette kjøkkenet lenger, men har laget et som ligner som er lettere å åpne. Det som jo er greit med hvitt kjøkken, er jo at man kan pynte med andre ting. Og så er jo kjøkkenet vårt mot nord og ganske mørkt, så vi ville lysne det så mye som mulig. Synes ikke det er noe vanskelig å holde rent. Liker også at noen av skuffene er så brede som 80 cm, da blir det plass til mye. Ville nok godt for en av de dyreste oppvaskmaskinene (hvis dere skal kjøpe det hos ikea). Vi gikk for en middels dyr, og det hender jeg ikke er helt fornøyd med jobben den gjør. Men absolutt brukbar, altså. Jeg liker at den er skjult bak kjøkkeninnredningen (er rett til venstre for vasken).

  Håper det hjalp litt? :)

  Gøy du liker bloggen! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hyggelig lesning å strate dagen med!!

  SvarSlett
 4. Hei! Synes du hadde en fin blogg, likte bildene og stilen din :) Har gitt den en award på bloggen min :) Har også lagt meg til som følger. Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 5. Hei på deg!!
  Skjønner godt du blir glad for disse tre tingene!! retrostoffene var superfine!! Herlig tid når barna er små og mamma og pappa er best:-)) Tiden går så fort, så det er viktig å nyte øyeblikket:-))
  Fin tirsdag til deg!
  Klem

  SvarSlett