tirsdag 20. mars 2012

Barnerom

Noen glimt fra barnerommet i leiligheten vår: 

Med to små barn og to voksne i en leilighet på 70 kvadrat sier det seg selv av det ikke florerer med plass. Barnerommet er ikke mange kvadratmeter stort, så vi har vært nødt til å tenke litt nytt med tanke på oppbevaring av leker og klær.

"Garderobestangen" er Grundtal fra Ikea, egentlig beregnet på kjøkkenutstyr, men funker som bare det til barneklær, her montert under en hylle. En enkel og praktisk løsning som nesten ikke kostet noen ting.

Hyllene på veggen er også fra Ikea, opprinnelig furu - men er malt hvite.


Kommode med sjel ;) Lag på lag med maling i lettere hysteriske farger... Har vurdert å male den litt mer harmonisk, men så får jeg meg liksom ikke til å gjøre det. Mulig den får ny fargeprakt når vi flytter til det nye huset, har ikke landet helt på farger der ennå.

Skuvsengen er jeg også veldig glad i, den er et loppekupp fra noen år tilbake. Klarer ikke gå fra en vakker barneseng på loppemarked, så jeg har vel en 3-4 stykker... Hvis jeg fortsetter sånn må det bli mange barn på oss. ;) Egentlig er jeg vel godt fornøyd med to, så si ifra om du trenger skuvseng. Har ikke så mye oppbevaringsplass i det nye huset vårt, så jeg har vel innsett at jeg må kvitte meg med et og annet. Mannen syns jeg er håpløs som samler på så mye rart!

Ha en fin dag alle sammen! :)

3 kommentarer:

 1. Samle på mye rart er bra..hihi...

  Dette var en innmari smart løsning.
  Vi flytter nå fra 68 kvm til et hus.
  Ungene blir 9 og 7 i år, så det skal bli
  deilig for de å få egne rom. Rommene er ikke så innmari store, så denne ideen skal jeg ta med meg.
  Vi har ei skuvseng som jeg lå i når jeg var lita.
  Trivelig med gamle ting som har sjel.

  Ha det fint! :)
  Siw

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder!
  Den kommoden var bare ELSK! også så mange fine ting:)
  utrolig kjedelig med kameraet deres:( Vet akkurat hva du mener, så kjedelig når man ike er helt fornøyd. Men disse bildene var jo kjempefine da!
  Jeg kjøpte nytt kamera rett over nyttår og fikk en helt ny glede ved å ta bilder, nå får jeg nesten ikke sove på velden hvis jeg vet at jeg skal opp dagen etter å ta bilder hehe, STOR glede!
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, blir evig glad!
  stor klem fra Cathrine

  SvarSlett
 3. Så vakkert! Nydelig barnerom, og den kommoden var jo bare så stilig!

  SvarSlett